bipolär, fet och ful

bipolär, fet och ful

Mobilblogg

Publicerad 2013-07-30 20:08:52 i Allmänt,

Jag är i stugan. Jag vill hem. Här finns inget att göra och rastlösheten knäcker mig. Mina händer kliar. Jag vill att skolan ska börja. Jag saknar min mentor. Jag saknar att få A på ett prov. Jag saknar bekräftelse.

Trevlig dag

Publicerad 2013-07-28 18:34:31 i Allmänt,

Idag har jag ätit 502 kcal, jag räknar numera via shapeupclub och det är så mycket enklare! Det är bara att söka efter vad man ätit och skriva hur många gram man ätit ut av det så kommer kalorierna upp. Jag har dessutom druckit drygt två liter vatten.
 
Men anyways, idag har jag mest myst och suttit framför datorn. Jag ska i kväll planera vad jag ska äta imorgon och jag ska gå till ica och köpa pennor, sudd, highlighters (inte sminkprodukten!), pärmar och annat jag behöver inför skolstarten. Highlighters används för att strycka under text, tex strycker man under ett viktigt årtal att komma ihåg eller viktiga meningar osv. 
 
Kram på er vänner! 
 
 

Jag vill ha mat

Publicerad 2013-07-28 14:54:25 i Allmänt,

Jag vaknade kring tio (sovit länge) och åt en liten frukost och nu har jag ätit lunch. Jag har redan ätit 300 kcal och jag är fortfarande hungrig. Jag vill ha mer mat! Jag är sugen på varma scones, men jag kan inte få det. Bara att acceptera. 
 
Nu ska jag försöka distrahera mig själv genom att göra något annat, kram på er. 

Dagen som varit.

Publicerad 2013-07-27 17:13:58 i Allmänt,

Idag har jag tränat lite, ätit 825 kcal (känns mycket), sett på serier, enjoyat youtube och tagit det lugnt. Jag har känt mig ganska hungrig och trött idag, men tack och lov att jag inte hetsätit och spytt och annat äckligt. Mina tänder har blivit mycket bättre den senaste månaden, enligt tandläkaren är det dessutom inget fel på dem. Jag önskar att mina tänder var lite vitare (det gör väl alla?) så jag funderar på om jag ska pröva någon ny sorts tandkräm och flourskölj. 
 
Jag vet att jag inte kommenterat era bloggar så mycket, jag har iaf följt er alla. Men jag ska skärpa mig! 
 

Saturday, nej, Caturday.

Publicerad 2013-07-27 10:00:33 i Allmänt,

God morgon!
Jag vaknade för några timmar sedan och jag har ätit frukost (110 kcal). Föräldrarna ska iväg till stugan nu men jag och min syster ska stanna hemma. Egentligen vill jag vara själv hemma men det är betydligt mindre risk att jag hetsäter när någon är hemma. 
 
Iaf, igår var jag ju på stan som sagt men min syster och hennes vänner. Ingen köpte typ något, mest mat och glass (tyvärr köpte jag mig en delifresh kycklingburgare på max, 402 kcal). Jag hittade hursomhelst ett jättegulligt halsband med en katt på (och vem kan säga nej till det???) och lite "godis" på kicks (beautynörd). 
 
Jag ska beställa lite kläder idag också, mest svart och nudefärgat (som jag älskar). Ska bli lite basicplagg, ex. svarta,vita,nudefärgade byxor men även en sjuktfin lösblus och en klänning med spets. Jag förstår om det låter som att jag har jättetråkig stil och det kanske stämmer, men jag gillar "oldfashion" med svart, vitt,champagne,spets och unika detaljer. 
 
Jag skulle dö om jag fick dessa, älskar också ljusrosa. 
 

Mobilblogg: Stan

Publicerad 2013-07-26 16:40:39 i Allmänt,

Är i stan, bloggar senare. Svarar på kommentarer sen. Ätit 525 kcal, har promenerat mycket dock...

Bild från stan:

Nervös

Publicerad 2013-07-25 15:59:07 i Allmänt,

Idag har jag ätit 400 kcal (ok, 380 men jag gillar att avrunda uppåt). Jag känner mig nervös inför detta faktum, inte ångestfylld men nervös. Som att någon kommer kritisera mig på grund av att jag ätit idag. 
 
Just nu sitter jag osminkad, fortfarande i pyjamas, funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Jag funderar på att gå ut och promenera, men jag är rädd att jag ska möta någon jag känner (jag behöver inte ens förklara varför, du fattar om du också har socialfobi). Jag skulle ju alltid kunna gå på mitt löpband, så jag ska kanske göra det. Det känns som att jag failar idag på meningsuppbyggnad, så döm mig inte är du snäll. 
 
Jag måste städa mitt rum, blir nervös bara av att titta på mina pennor som inte ligger vars dem ska vara. Det känns inte rätt. Vad pratar jag om egentligen? Jag bara babblar runt (jag är ett nervvrak). 
 
Men jag mår bra idag, jag är bara nervös (och det föredrar jag framför ångest). 
 
Okej, denna bild har verkligen inget med inlägget att göra, men hej, den var söt. 
 

Mobilblogg: Sötsugen vid mens?

Publicerad 2013-07-22 12:54:33 i Allmänt,

Ok, jag antar att de flesta som läser min blogg är tjejer - och ni alla haf varit med om mens (gissar jag). Jag vet inte om jag är ensam om det, men jag blir alltid sötsugen vid mens. Ville bara berätta om en isglass jag brukar äta som bara har 35 kcal/st. 
 
Såhär ser paketet ut;
Finns att köpa på ica, ovasett om du äter cola eller hallon så är kcalinnehållet detsamma.

Fail men ändå ok

Publicerad 2013-07-21 17:45:15 i Allmänt,

Jag får väl ha lite mercy med mig själv. Det blev lite för mycket Piggelin idag, jag ÄLSKAR nämligen isglass. Nå väl, är under tusen kcal iaf. Har ätit grillad majskolv och svamp mm, isglass, glutenfritt bröd och gurka som vi odlat i vårt växthus. Vi odlar ganska mycket själv bland annat smultron, jordgubbar, potatis, rödlök, gurka och tomater. Vi har också vattenmelon på g.

Btw, jag kommer hem imorgon. Min familj ville sova här inatt igen.

Kram på er vänner, sköt om er.

Mobilblogg; Stugan

Publicerad 2013-07-21 07:50:15 i Allmänt,

Hej på er kära vänner, jag är i min familjs stuga så jag mobilbloggar idag. Jag vet inte hur man svarar på kommentarer via mobiler, så det är därför jag bara godkänt era kommentarer. Jag kommer hem senare idag.

I natt har jag sovit dåligt pga mens. Usch! Hatar det här. Har så ont i magen.

Jag har btw också bestämt mig för att äta mer, 600-800kcal / dag. Då slipper jag ångest, går ner i vikt men orkar tänka och göra saker. Det blir bra. Jag åt 700 kcal igår och idag har jag hittills ätit en Piggelin (onyttigt men bara 55 kcal). Tycker jag får unna mig lite isglass faktiskt!

Uppdaterar senare idag, kram. <3

Sammanfattning~

Publicerad 2013-07-19 19:57:02 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort ett piss. Har ätit galet massa isglass så jag ligger på fyrahundra kilokalorier nu. Känns som jag ätit mycket idag, troligtvis för att man får mycket isglass för fyrahundra kcal. 
 
Jag sitter fortfarande vid datorn, har gjort det hela dagen. Vilken ångest det är, känns som jag spricker av rastlöshet. Jag har inte varit med någon på hela sommaren, förutom mina vänner och släktingar i Stockholm. Egentligen är jag vän med dem för att jag bodde tidigare i Stockholm och vi var grannar, så vi umgicks mycket som små. Om vi inte räknar med veckan jag var i Stockholm så umgicks jag senast med någon den 25 Mars 2012 (minns den dagen för att det var The Hunger Games premiären), då var jag med två tjejer från klassen, vi hade bestämt att vi skulle gå tillsammans eftersom vi var de enda i klassen som läst THG böckerna. Så ja, ni förstår nog att jag inte är den sociala typen. Mycket pga. att jag är en socialfobiker och att jag inte vill umgås med någon som jag inte "klickar" med. Det finns inga som jag. Egentligen kanske det är bra, vill inte att någon ska må och känna som jag gör. 
 
LOL THIS IS MY FREAKIN' LIFE. 
 
 

Hi y'all

Publicerad 2013-07-19 16:23:00 i Allmänt,

Hej kära vänner, idag har jag haft en ganska bra dag. 
Igår postade jag ett inlägg men det tycks inte kommit fram (?), men jag sa ändå bara tråkiga saker så whatever. Idag har jag ätit 250 kcal, känns okej. 
 
Jag är fortfarande sjuk, så det blir ingen träning idag heller. Jag har iaf fått mitt paket jag beställt idag, jag prövar en ny foundation som jag gillar skarpt redan! Alla foundations är alltid för mörka för mig, men denna är min exakta hudton (aw yeah!).  
 
Nu ska jag väl dega framför datorn, kram på er! ♥
 
 
 
 
 

Hur kan man må såhär?

Publicerad 2013-07-16 17:01:28 i Allmänt,

Hej, kära vänner. 
Ni betyder allt och jag mår alltid åtminstone lite bättre när jag läser era fina kommentarer. 
 
Idag mår jag plötsligt bra (?), och man kan ju undra hur det har gått till. Hur kan det komma sig att man mår dåligt ena dagen och nästa är allting på topp? Jag tog medicinen igår, jag ska verkligen försöka ta den varje dag. Jag orkar inte må dåligt längre, jag vill kunna vara glad tills skolan börjar. 
 
Angående vikten, så går det inte bra. Jag väger femtiofem kg nu, men jag har så ont om tid. Jag får acceptera att jag inte hinner nå mitt mål innan sommarens slut, så mitt nya mål är att hinna innan 2014 börjar. 
 
Idag har jag ätit fyrahundrafemtio kilokalorier, så det känns okej. Jag har inte orkat träna något varken idag eller igår, jag har feber och är äckligt förkyld. Bara fryser men önskar att jag hade isglass ändå.
 
Jag får be om ursäkt för att jag inte kommenterat era bloggar på ett tag, jag ska läsa ikapp nu. 
 
Här har ni utsikten från mitt fönster, det syns inte så bra men det spöregnar. 
 
 

Jag är så ledsen.

Publicerad 2013-07-15 18:00:07 i Allmänt,

Jag vet inte vad jag ska säga kära vänner...
Idag är en sån här dag då jag bara vill ge upp.
 
Igår kom jag hem från stockholm, resan var okej jag fick iaf gå på Sephora. Maten gick okej (500-800 kcal/dag) men igår åt jag glass och pommes och idag har jag käkat kakdeg och stekta ägg (fyfan för mig). Jag har inte vägt mig men jag vet att det inte kommer stå något bra på vågen iaf. 
 
Jag som skulle bil smal i sommar. 
Snart är det bara en månad kvar tills skolan börjar och jag väger mer än innan sommarlovet började.
Varför ska jag vara så äcklig?
 
Jag orkar inte kämpa. Jag orkar inte ångesten. Jag orkar inte mer. Nu är jag tillbaka i en sån här period då jag gråter varje dag, hetsäter för det inte känns som att något spelar någon roll, skiter i medicinen för att den inte hjälper. Vafan ska man göra? 

Bitch

Publicerad 2013-07-13 13:37:29 i Allmänt,

"Mina barn får inte dricka lightläsk, för det är så onyttigt."

Bitch, ändå är det dina ungar som är överviktiga och inte jag. Tror du seriöst att godis är bättre för att det är "naturligt socker"? Du tror att ni äter så nyttigt och att det är lugnt sålänge man bara äter godis på lördagar. Men vill du veta vad? Att äta sockrig müsli med fetyoghurt är inte en bra frukost, att äta pommes frites är nyttigt för det "är bara potatis" och äta nötter i lass är inte bra.

Bitch please, jag vet mer om näringslära än vad du någonsin kommer göra.

Nä, nu ska jag ta mig en cola zero.

Stockholm

Publicerad 2013-07-10 15:22:29 i Allmänt,

Mobilblogg

Idag har jag rest i tio timmar. Jag mår ganska bra. Blir bortrest i en vecka. Jag kommer mobilblogga. Ätit exakt 590kcal idag. Vi hörs senare. <3

Fyfan för släkten, fyfan för mig, fyfan för livet.

Publicerad 2013-07-09 16:48:32 i Allmänt,

Jaha, nu är man femton. Ni behöver inte säga grattis, jag fyllde år för flera månader sen men eftersom jag är anonym vill jag inte ge ut det exakta datumet. Så förlåt. 
 
Under veckan som varit har släkten varit här, och tyvärr mina jobbiga kusiner. Förlåt för att jag verkar hjärtlös men jag avskyr dem, för att dem är barn. Barn är så äckliga. Jag städade allt de dem rört för att det känns äckligt. Jag gillar inte barn. Dessutom sa en utav ungjävlarna att min näsa var för stor, tack så himla mycket, min självkänsla är ju så jättehög så jag vill ju inte gå och skära upp den, nej,nej. Det finns inget jävligare än barn. 
 
Just nu är mamma jättearg på mig, för att min syster skriker. Jag är inte helt oskyldig, nej, jag sa bara åt mamma att jag inte ville prata just nu med henne eftersom min systers ångest var så hög. Ja du mamma, det är ju jättesmart att fråga vad jag gjort under dagen medan min syster gapar och gråter. Best moment ever. 
 
Idag har jag ätit för mycket också, och jag väger fortfarande 58 kilo. Fyfan för mig.

hejsan här sitter en fet flicka.

Publicerad 2013-07-02 20:35:35 i Allmänt,

idag har jag ätit kyckling (gråtgråtgråt, förlåt mig kyckling jag dödat), ris, pannkakor, grädde, popcorn, glass och två kex. hej här sitter jag och väger 58 kilo, vilket är äckligtäckligtäckligt. släkten sitter i soffan på nedervångingen och ser på allsång, även min åttaåriga kusin som är äcklig. barn är så äckliga, jag avskyr barn. ja, ja, jag är hjärtlös. men dem är äckliga. sitter inlåst på mitt rum och tänker på allt mina kusiner rört som är äckligt nu också. 
 
herregud 58 kilo hur långt får man sjunka? imorgon ska alla i min släkt besöka en annan släkting som sitter i fängelse, alla släktingar utom jag. imorgon blir det svvvvvääääääääääääääääääääälttttt.
 
jag måste vara smal innan sommaren är slut för annars får jag väl gräva ner mig själv och leva mitt liv som en grävling. 

Släkten är värst.

Publicerad 2013-07-01 23:16:28 i Allmänt,

Mina kusiner och lite annan släkt är här i veckan, kommer inte uppdatera så mycket.
 
Ätit 800 kcal idag btw, ångeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela