bipolär, fet och ful

bipolär, fet och ful

ångest

Publicerad 2014-02-28 18:30:00 i Allmänt,

Vem pratar man med när man har ångest? Vilken stackare ska behöva lyssna på mitt eviga gnäll? Vem ska jag väcka mitt i natten när ångesten är som värst? Man utsätter inte någon för sin ångest, det är alldeles för svårt. Det blir så lätt ett måste, en desperation, ett krav. Som att jag förväntar mig ett svar, en anledning till att fortsätta. Egentligen är jag kravlös, allt jag behöver är någon som lyssnar. Vem pratar man med när man inte känner för att leva? Vem ska man skrämma ihjäl? Ångest skrämmer bort människor, dem blir osäkra och väljer att prata om något annat för att lätta på stämningen. Nej, man utsätter inte någon för sin ångest. Ingen kan ändå förstå min ångest, varför den kommer eller varför den stannar. Ångesten har varit med mig i flera år och det känns lika jävligt varje gång. Jag frågar mig själv varför just jag ska ha ångest, varför just jag är så fel, varför just mitt liv ska vara så fult. Ja, jag tycker att mitt liv är fult. Jag tycker min ångest är ful. Jag har inte den där klassiska ångesten, som har tolkas på scen flera gånger om. Min ångest färgar mina kinder röda, håller min strupe i ett hårt grepp och river i min mage. Den förstör för mig, sabbar alla mina relationer och gör mitt liv till ett rent ut sagt helvete. Jag vill vara någon annan, jag är född med så många fläckar. Jag ville vara någon, någon speciell, men för det behöver man gener och anlag vilket jag inte har. Jag vill bara fly från mig själv, försvinna från alla fel. Jag är fel, jag duger inte. Jag är en spillra av allt jag brukade vara. Jag brukade vara så duktig, jag strävade mot en perfektion som inte existerar. Vad gör man när man inser att sitt mål inte är möjligt? Jag kommer aldrig att bli perfekt, jag kommer alltid vara fel och leva mitt fula liv. Det är därför jag måste vara så duktig, jag vill gömma mig bakom mina bedrifter. Det räcker inte att bara vara Josefine, för utan sina bedrifter är hon ingen alls. Är det uppmärksamhet jag vill ha? Eller är det bekräftelse jag är ute efter? Jag förstår inte mina egna motiv. Det är så ensamt när man inte ens förstår sig själv. 

give me therapy, i'm a walking travesty

Publicerad 2014-02-25 16:52:00 i Allmänt,

Dagen var väl okej. 
Gick bara på två lektioner idag, orkade inte fler plus jag hade massa ångest. Jag saknar mitt gamla jag (även om det var ett maniskt jag), som orkade med skolan, som fick A, som fastade, som var weightless (nästan iaf). Jag var ju så duktig, jag var två fucking kilo ifrån min målvikt men nu har jag gått upp flera kilon. Mina föräldrar vet om min ätstörning men dem tar inte den seriöst längre, så är det när man är normalviktig. Ingen jävel bryr sig då. 
 
Hursomhelst så ligger jag på 546 kcal just nu och det kommer inte bli fler, det är ett som är säkert. Jag ska försöka ta tag i läxor och sånt, vi hörs senare. . 
 
 

The answer my friend, is blowin' in the wind

Publicerad 2014-02-05 14:03:21 i Allmänt,

Jag känner mig så konstig. 
Igår var jag helt slut, orkade knappt vara vaken, hatade mig själv. Deprimerad. 
Idag känner jag mig ganska lycklig, tänker att livet inte är så hemskt ändå. Fövirrad.
 
Sen så har jag STORA problem med rastlösheten, jag står knappt ut med mig själv. Jag måste hålla igång hela tiden, annars så kommer jag spricka. Jag ska dessutom höja dosen på medicinen. Great. 
 
Varför ska allt vara så komplicerat?? 
 
 

Manage me, I'm a mess

Publicerad 2014-02-03 15:02:50 i Allmänt,

Jag gick till skolan idag, ingen frågade vad som hade hänt. Antar att ingen bryr sig. Jag har iaf gått ut med att jag är bipolär, ingen visste vad det var så jag fick förklara hela skiten. Ursäktande blickar och något litet "vad jobbigt" fick man ju, vilken vinst. Jag vet inte, jag känner mig bara arg på alla. Jag tycker så jävla synd om mig själv, tänker bara på hur orättvist allting är. Skolan är så frustrerande, jag orkar inte tänka. Jag känner mig förvirrad, rastlös och trött. Fuck you abilify! 
 
Jag ligger på 366 kcal för tillfället, jag vet redan att det kommer bli mer. Det blir ju alltid mer. 
Same.

Ladies and gentlemen, låt mig presentera den ätstördes frukost.

Publicerad 2014-02-02 08:44:00 i Allmänt,

Jag har en skål med gröt brevid mig. 190 kcal jag inte behöver. Eller? Jag kan ju alltid äta gröten och bränna det sen, fast den är ju fortfarande onödig. Jag vet att det är ätstörningstankar, men jag tycker frukosten känns onödig. Jag kan ju liksom klara mig till senare och jag känner mig mer hungrig om jag äter frukost. Eller.. jag kan ju bara äta halva? Då orkar jag tänka och jag kan bränna 95 (låt oss avrunda det till 100) kcal senare. Perfekt. Fast jag klarar mig ju utan.. jag slänger gröten iaf. Bra. Lovely. 
 
Jag heter Josefine och det här är mitt ätstörda liv. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela