bipolär, fet och ful

bipolär, fet och ful

Saknar skolan.

Publicerad 2014-07-31 20:25:00 i Allmänt,

Alltså hur sjukt det än låter så saknar jag skolan. Jag har för mycket tid som leder till att jag tänker på all skit. Vill tillbaka till plugget och faktiskt göra bra ifrån mig. Har planerat att få upp mina betyg igen, jag har ju varit borta så mycket från skolan och därför har mina betyg påverkats negativt. Egentligen är det förjävligt att det är så, jag har ju faktiskt varit sjukhusinlagd men jag antar att det är mitt eget fel. Det var jag som valde att skada mig själv, ingen annan. Ändå så känns det orättvist. Jag var liksom bäst i min klass, en riktig toppelev. En såndär som sitter längst fram i klassrummet, räcker upp handen och kan svaret på alla frågor. Typ. 
 
När skolan börjar kommer mitt fokus ligga på vettigare saker än att hetsäta, så det blir nog bra. Det hoppas jag i alla fall. Hoppas på att vara utan depressionerna och hypomanierna, orkar inte med dem. Det är viktigt att jag inte slarvar med medicinerna och håller tankarna i schack. Antar att jag måste distrahera mig ganska mycket, annars så är det kört. När jag ritar eller pysslar så gör inget ont. Önskar jag kunde visa vad jag ritar men då finns risken att någon jag känner ser det. Jag kanske kan göra en teckning till er och inte visa den för någon annan, det kan ju funka. I vilket fall som helst så älskar jag att rita och pyssla, gillar också att göra edits och liknande. Det är så roligt! 
 
Hur som helst så sitter jag i mitt rum, har precis ätit tränat och äter nu vattenmelon. Mamma har köpt pepsi max till mig men jag ska spara den till imorgon, älskar pepsi så mycket. Jag vet att det är sjukt onyttigt men jag bryr mig inte eftersom den har 0 kcal. Min sjukdom bryr sig inte ett skit om min hälsa, så länge jag går ner i vikt så är den nöjd. 
 
Förresten, vilka är ni? Ni som läser min blogg. Göm er inte, jag ser ju att har haft över 30 läsare idag (saknar tiden jag hade över hundra.. suck). Är ni också sjuka eller bara nyfikna? Berätta! 
 bild från tumblr

Mina safe foods

Publicerad 2014-07-31 12:14:00 i Allmänt,

Hej på er!
Några utav er ville veta mina safe foods så här kommer en lista. Kom ihåg att detta är MINA safe foods, det innebär INTE att dessa just passar dig eller att allt annat som inte står med är dåligt, fel eller onyttigt! Ni får gärna kommentera era safe foods. Vissa saker som tex. potatis äter jag ENDAST i soppor, inte annars. Om ni vill ha recept eller undrar över något livsmedel så är det bara att fråga! Viktigt att komma ihåg är att olika sorter av vissa livsmedel kan ha olika mängd kalorier, tex. hamburgerbröd. Det varierar stort mellan olika fabrikat så det gäller att hitta de med lägst kcal!
 
Grönsaker, bär och frukt (alla grönsaker, bär och frukter är helt okej men dessa använder jag mest):
Broccoli, Gurka, Wokgrönsaker (finns färdigt att köpa), Hallon, Jordgubbar, Päron, Banan, Lök, Morot, Vattenmelon, Blomkål, Tomater, Paprika, Zucchini, Majs, Krossade tomater, Dolmio pastasås
 
Bröd, gryn och liknande (kolhydrater av olika slag):
Tortillabröd och Pitabröd (bra att ha grönsaker i!), Hamburgerbröd, Frön av olika slag, Potatis, Fullkornsmakaroner (max 1,5 dl torrvara), Havregryn, Rågflingor, Riskakor, Paulun's supergröt
 
Mejeriprodukter:
Yoghurt och mjölk (främst till smoothies), Riven mozzarella ost (max 30 gram/dag, cirka 90 kcal), Mandelmjölk
 
Proteiner:
Ägg, Kyckling, Kycklingburgare (Köp kronfågels färdigstekta kycklingburgare! Dem har 90 kcal/styck om man tillagar dem utan fett, bäst blir dem i ugnen), kycklingköttbullar (kronfågel, nyckelhålsmärkta),Kycklingspett (guldfågeln, max två), skinka (pärsons tunna skivor), Quornfärs
 
Övrigt:
Low fat popcorn (1 gång/vecka), Varma koppen, Bulljong, Lättglass (1 gång/vecka)
 
Så, det där var min lista! Det finns sakert saker jag glömt haha. Jag har en några recept om någon är intresserad på bland annat tacos, soppor, kryddiga grönsaker, varadagsmat med mera. Jag hittar på nya maträtter hela tiden genom att blanda olika safe foods. Som igår tex så åt jag fullkornsmakaroner och quornfärssås med grönsaker. Allt handlar om att vara kreativ! Det går att göra så mycket låg kcal mat om bara försöker. Som ni säkert förstår så är jag inte vegetarian längre, men jag äter vegetariskt flera gånger i veckan. Ni borde verkligen pröva quornfärs, man kan göra så mycket med det! 
 
Btw nu ska jag gå och äta en kycklingburgare med grönsaker, cirka 300 kcal. Vet inte vad det blir till middag, har inte bestämt mig ännu! Skriver sen, många kramar. ♥
 
 

i wanna feel weightless and that should be enough.

Publicerad 2014-07-30 22:35:04 i Allmänt,

Fuck recovery, nu ska jag bli smal igen! Ska börja långsamt och gradvis sänka mitt dagliga intag. Är less på att vara fet och äcklig. 
 
Regler:
1. Bara äta mina safe foods (har skirvit upp en lista; vill någon att jag ska göra ett inlägg om den?).
2. Äta kring 900-1000 kcal/dag (vet att det är mycket men måste få koll på hetsätandet).
3. Dricka ett glas vatten innan varje måltid, ett under måltid samt ett efter måltid. 
4. Äta lååååångsamt. 
5. Distrahera mig själv om jag vill hetsäta.
6. Träna 1 timme/dag.
7. Dricka tillräckligt med vatten.
8. Kaffe/te/cola zero är okej.
 
Jag skiter i allt, att bli smal är allt som räknas för mig. Mår så jävla dåligt över min vikt och ni vill väl att jag ska må bättre, right? Om du inte gillar min blogg fuck off. Förlåt att jag låter otrevlig men jag är så less på allt. 
Bild från tumblr. Min tumblr: bipolarbandlover.tumblr.com
 
 

help, i have done it again.

Publicerad 2014-07-30 21:56:35 i Allmänt,

förlåt att jag bara försvinner sådär. 
ska försöka blogga dagligen igen. 
kanske orkar jag berätta allt som hänt imorgon eller inatt, beroende på hur jag känner mig. 
många kramar. // josefine
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela