bipolär, fet och ful

bipolär, fet och ful

en bipolär tjockis

Publicerad 2013-12-29 20:10:07 i Allmänt,

jag orkar verkligen inte. 
jag behövde inte en till diagnos. 
tydligen så har de misstänkt bipolärt syndrom länge.
jag är kroniskt sjuk, jag kommer alltid behöva medicin.
 
jag har gått upp så mycket i vikt, orkar inte, fuck you hetsätning. 
orkar inte med allt.
 
det. tar. ju. aldrig. slut.

jag är galen

Publicerad 2013-12-09 12:00:38 i Allmänt,

Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag har inte varit i skolan på flera veckor, och jag kommer inte vara i skolan fram till jul. Jag är "sjukskriven". Jag är så pass djupt deprimerad att jag inte klarar av livet. Jag vet inte ens vad jag tänker och känner. Jag har som en radio i huvudet, och jag ändrar kanal hela tiden. Jag blippar mellan minnen som inte ens är relevanta. Som är helt vardagliga och ospeciella, varken lyckliga eller sorgliga. Plötsligt så kan jag få för mig att kasta saker, eller att slå min syster till exempel. Eller skada mig själv. Men nästa sekund blir jag ledsen, och börjar gråta hysteriskt. Jag kan också börja skratta ironiskt åt saker, och tycka livet är toppen. Jag blir rädd för mina tankar. Jag hör inte röster i huvudet, men det känns inte som att mina tankar verkligen är mina. Jag ändrar åsikt om min familj och "vänner" konstant, ena sekunden så vill jag bara krama dem och i nästa så hatar jag dem. 
 
Såhär är det just nu. Det går säkert över snart. 
Tre månader tidigare var jag glad, nästan för glad. Jag skrattade åt det mesta, jag jobbade non-stop, jag pluggade på natten till och med, jag behövde ingen sömn. Jag sov nästan inget, jag var för uppskruvad för att göra det. Huvudet matade på med ideer och tankar, min tankegång gick i racerfart. Jag kände mig självsäker och nästan odödlig. Som om jag vore stålmannen eller något.  
 
Men sen gick det snabbt utför. 
Jag slutade känna. Jag kände mig tom, ihålig. Maten smakade knappt något (win) men det störde mig, varför känner jag inget? Jag sov 14-17 timmar / dygn, att gå upp ur sängen blev en pina. Jag funderade på att ta bort mig själv, det skulle ju vara lika bra. 
 
Min familj tror att jag kan vara bipolär, jag vet inte vad jag själv tror. 
Jag har läst lite om det, mycket stämmer in men jag vet inte. 
 
Jag ska till psykologen idag och göra några tester (?). 
Jag vet inte ens om jag vill ha något svar. 
 älskar ahs, bästa serien lätt. speciellt första säsongen. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela