bipolär, fet och ful

bipolär, fet och ful

I ain't givin' a damn 'bout anything today.

Publicerad 2013-06-29 17:27:08 i Allmänt,

Idag har jag haft en lugn dag, familjen åkte iväg en sväng på eftermiddagen och de har inte kommit hem än. Skönt! Idag har jag ätit cirka femhundra kilokalorier, känns mycket (kanske för att jag åt nudlar som är väldigt mättande). 
 
Nu ska jag fortsätta pyssla med datorn, god kväll på er.♥ 
Bild från weheartit.com

Lördag

Publicerad 2013-06-29 10:29:15 i Allmänt,

Idag vaknade jag tidigt, och jag har ätit frukost. En och en halv deciliter lättyoghurt med frön. Det var gott och det kändes mysigt med frukost. 
 
Förlåt att jag inte tagit så mycket egna bilder på bloggen, men eftersom jag vill vara anonym så kan jag inte ta bild på vad som helst, eftersom min familj skulle kunna se det och känna igen bilden. Så det gäller att vara försiktig.
 
Idag ska jag inte göra så mycket, kanske måla naglarna och sådär. Vill vara ensam hemma, men mamma envisas med att vara utomhus och plantera. Blöh. Ska nog promenera lite på löpbandet idag, om jag har orken.
 
Kram på er, fina människor.♥

Hej

Publicerad 2013-06-28 18:43:42 i Allmänt,

Jag vet att jag inte bloggat på två dagar, men det känns som att inget händer. Jag gör ingenting speciellt, tittar på tv, ritar lite, pysslar med datorn osv. Jag har inga vänner, så jag umgås ju aldrig med någon. Jag har bara gamla vänner, som jag umgicks med för flera år sen. Jag skäms över mig själv inför dem. "Hejsan, minns du mig? Det är Josefine du vet, vi umgicks sist 2011, vill du hitta på något i helgen?". Det låter bara fel. Dessutom känner jag mig för ful för alla (yep, this is what body dysmorphic disorder does to you) och det känns bara pinsamt. 
 
Det enda som varit lite bra är att jag köpt lite smink (sminkberoende som skriver) av fina märken som MAC (som är min favorit). MAC är världens bästa märke, ganska dyrt men så värt varenda krona. 
Bild från weheartit.com
 

Mobilblogg

Publicerad 2013-06-26 14:56:06 i Allmänt,

Just nu bloggar jag från mobilen!
Idag vaknade jag sent, har sovit tretton timmar (?) och jag är ensam hemma, yey! Jag har ätit lite popcorn, så jag ligger på cirka 150 kcal. Jag slötittar på en film nu och dricker massa vatten (det är så varmt!).

Uppdaterar senare, kram.

Failad fasta men glad ändå.

Publicerad 2013-06-25 15:33:25 i Allmänt,

Jag fastade i drygt ett dygn men jag har avslutade fastan idag. Jag började må illa och jag svimmade nästan i duschen så det känns okej att äta. Jag har poppat popcorn (utan olja!! whoop whoop) och sett lite på Harry Potter och suttit med min iPhone. Har haft hemmaspa idag, jag brukar alltid passa på när jag är ensam hemma.
 
Jag har även promenerat idag en kort stund, höll på att spy (?) för att jag var så hungrig. Mår bra nu, efter jag ätit popcorn. Önskar jag hade pepsi max hemma, och jag orkar verkligen inte gå till ica bara för att köpa det. Hade kanske pallat om jag hade haft cykel, men jag är ju rädd för att cykla och dessutom är min hjälm riktigt ful (ja, jag skulle aldrig våga cykla utan hjälm).
 
Nu ska jag gå och dricka vatten eller något. 
Kram.♥ 
Bild tagen av mig, min första egna bild här på bloggen! :D
 
 
 

Ändrade planer

Publicerad 2013-06-24 01:14:07 i Allmänt,

Jag börjar min fasta imorgon klockan tio istället, jag har fick förhinder idag då jag blev tvungen att äta åtminstone "lite" potatis. Hatar att jag inte är kvinna nog att säga tacka nej. 
 
Nåväl, imorgon ska jag fasta och fara iväg till stan en stund. Har inte tänkt att köpa kläder men jag gå till bokhandeln och kika efter böcker. Jag ska också gå in på kicks och kolla efter en parfym jag velat ha länge. Egentligen är jag inte så förtjust i parfym men jag har testat Wonderstuck (som den heter) tidigare och den luktar väldigt gott och inte alls för starkt. 
 
Jag måste städa i mitt rum, blir bara illamående av att se på allt som ligger på skrivbordet. Nej förresten, jag fixar det redan i kväll, för annars så kan jag inte sova. 
 
Jag har ju fått min mobil, och jag lovar att jag ska börja vara aktiv på bloggen igen.
 
Kram på er, kära vänner. ♥
 

Tyst som katten smyger jag mitt i natten

Publicerad 2013-06-23 01:33:08 i Allmänt,

De senaste dagarnaa har jag ätit för mycket, väger äckligt mycket dessutom. Men imorgon blir det annorlunda. Jag svär. Imorgon ska jag början fastan och göra hela veckan fin. För jag ska ju bli smal och fin. 
 

Mer än tänkt.

Publicerad 2013-06-18 19:05:56 i Allmänt,

Jag åt nyss ett paket snabbnudlar (360), så jag har ätit 590 kcal idag. Mer än tänkt men samtidigt bra att jag inte hetätit idag. ALLT är bättre än hets. 
 
Har inte så mycket mer att skriva just nu. 
 
 
 

Lågkcal pannkakor och illamående

Publicerad 2013-06-18 14:45:21 i Allmänt, Recept,

Jag gjorde "pannkakor" nyss med bara 230 kcal. Det var helt okej och man blev mätt på det, så nu mår jag illa (men det kanske beror på mensen).
 
Recept: 
 
1 dl dinkelmjöl fullkorn (du kan använda annat men kcalvärdet kan förändras)
1 äggvita
1,5 dl vatten
Lite bakpulver
Lite sötningsmedel
 
Rör ihop allting och stek utan fett på teflonstekpanna. Om du inte har en sån använda lite olja.
 
Kcal: 230 (om man gör precis som jag)
 
 

Tisdag.

Publicerad 2013-06-18 11:46:00 i Allmänt,

Jag har knappt sovit inatt, har mens och har fått totalt bytt byxor fyra gånger. Jag mår äckelilla på köpet. Men jag får min nya mobil idag, en iPhone 5, så jag har inget att klaga över. Ska bli kul att använda den, kommer även börja ta bilder med den och lägga ut i bloggen. 
 
Dagens mål;
Äta max 400 kcal och veganskt (är egentligen "bara" lakto-ovo-vegetarian)
Lära mig hur jag använder mobilen och skaffa spotify
Kanske träna lite, beroende på när jag får mobilen mm. 
Dricka massor med vatten
 
Kram på er. ♥
 

En ny början

Publicerad 2013-06-17 00:29:55 i Allmänt,

Jag har avslutat fastan, jag gick och åt en massa mariekex till jag inte orkade fler. Förlåt för att jag är så dålig. Förlåt till mig själv för att jag bara gör fel.  
 
Nu är det sista gången jag säger det, men nu ska jag lyckas. 
Nu ska jag nå min målvikt och inte sluta tills mitt mål är uppnått.
Jag har raderat mina gamla inlägg som bara är fyllda av sorg och besvikelser. Nu ska jag vara duktig på riktigt och sträva efter perfektion. Jag ska klara det.
 
Jag ska inte fasta den här veckan, jag kan inte göra det eftersom jag hetsätit den senaste månaden så mycket att jag är van vid mycket mat. Jag ska få på mig den här veckan att äta lite så min kropp vänjer sig. Vecka 26 kommer jag fasta, troligtvis fyra-fem dagar. 
 
Plan för imorgon;
Äta max 300 kcal (och inte alla kalorier på en gång)
Försöka träna lite
Ta min medicin (har varit en patetisk barnunge som struntat i mina antideppressiva)
Dricka massa vatten
Försöka att inte dö eller överdosa treo
 
Min blogg kommer också från och med nu bli lite annorlunda. Jag kommer börja lägg ut bilder (naturligtvis inte på mig eller annat som kan avslöja mig) i min blogg, typ på vad jag äter och gör. Tycker ni att det vore roligt? Sen så ska jag börja skriva lite mer text, försöka skriva något positivt varje dag. 
 
Tack mina fina läsare och vänner, ni är bäst.♥
Speciellt Natta (http://h0minem.blogspot.se/) och Bella (http://bellasdream.blogg.se/), som gör mitt liv lite enklare än vad det brukade vara.
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela