give me therapy, i'm a walking travesty

Dagen var väl okej. 
Gick bara på två lektioner idag, orkade inte fler plus jag hade massa ångest. Jag saknar mitt gamla jag (även om det var ett maniskt jag), som orkade med skolan, som fick A, som fastade, som var weightless (nästan iaf). Jag var ju så duktig, jag var två fucking kilo ifrån min målvikt men nu har jag gått upp flera kilon. Mina föräldrar vet om min ätstörning men dem tar inte den seriöst längre, så är det när man är normalviktig. Ingen jävel bryr sig då. 
 
Hursomhelst så ligger jag på 546 kcal just nu och det kommer inte bli fler, det är ett som är säkert. Jag ska försöka ta tag i läxor och sånt, vi hörs senare. . 
 
 

Kommentarer
bulldozer.blogg.se

Sådan var jag också förut, tänk om en var hälften så flitig nu? Men du, två lektioner är mer än ingen! Det är jäkligt starkt jobbat, särskilt när en mår dåligt. Kram på dig <3

Svar: Eller hur? Då är jag inte ensam om det iaf. Tack fina du! Kram.<3
josefineshemlighet.blogg.se

       http://bulldozer.blogg.se/
Josefin

åh, känner igen det där med att folk tror att allt är okej, det är inte så farligt, bara för att man är normalviktig .. :/
Va rädd om dig <3

Svar: Precis, alla tror man är okej då..Detsamma! Kram. <3
josefineshemlighet.blogg.se

       http://letusfly.blogg.se
Nathalie

Kram.<3

Svar: kram. <3
josefineshemlighet.blogg.se

       http://h0minem.blogspot.com
Uriel

Känner igen det där med att ingen bryr sig om man är normalviktig, precis som om man inte kan vara ätstörd då? Ätstörningsenheten tex, så fort man ätit upp sig blir man utslängd, spela roll om alla tankar är precis likadana som förut.

Svar: Håller helt med dig, så sant.
Kramar.
josefineshemlighet.blogg.se

       http://uriel.webblogg.se/



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: