Mår bättre nu.

Hej på er finisar!
 
Det känns lite bättre nu, jag kanske överdrev en smula igår. Det blir liksom så när man är rädd. Kändes som att min nya terapeut/whatever gick lite över en gräns, kändes som att hon klampade in på min trädgård utan tillåtelse, vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men i alla fall, jag kämpar på, får lösa det här med bup på något fiffigt sätt. Jag är bra på att komma på idéer så det ska nog gå bra. 
 
Idag har jag hittills ätit en banan och tagit en powerwalk. Känns okej. Varken mamma eller pappa är hemma idag men min mormor har kommit på besök. Hon har inte så bra koll på mig så det känns positivt. 
 
Stay Strong. ♥
 

Kommentarer
N

Förstår dig! Alltid jobbigt när någon ny kommer in i ens liv och ska försöka ta över och styra och ställa. Bara för att de "vet". Tycker själv att det är jättejobbigt.. Chansen till att få bygga upp ett litet förtroende för människan innan är ju alltid trevligt. Men sällan man får det :(

Kram <3

       http://engravidhjarnas.blogg.se/
Anna

Skönt att höra att du mår lite bättre idag. Bara fortsätt kämpa på, livet går upp och ner hela tiden.

Försök inte ljuga om hur din ätstörning ser ut för din terapeut. Vet hon, så vet hon liksom. Det går inte att komma ifrån.

Säg till henne att du försöker bli bättre och får mycket stöd från familj/vänner eller liknande. Sen kan du också säga att du inte längre vill gå dit att prata för att du känner att du inte får ut något av det eller blir bättre. Bara några tips. :)
Ktam <3

       http://varautanattsynas.blogg.se
Nathalie

Kramar, tänker på dig med. <3

       http://h0minem.blogspot.com
Florence

Usch, jag förstår att det måste ha vart jättejobbigt, och ibland flippar man ur helt enkelt. Det är okej <3
En får väl tänka att hon bara försöker göra sitt jobb, men jag vet att det inte gör saken bättre. Det är lika jobbigt ändå.
Styrkekramar <3

       http://oddworld.blogg.se/
missnot.blogg.se

va skönt att du iallafall såhär dagen efter kan tänka igenom det igen, och lugna dig själv. jag hoppas det löser sig för dig
Kram!

       http://missnot.blogg.se/
missnot.blogg.se

Hur går det för dig?
Hur var helgen?

Kram

       http://missnot.blogg.se/



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: